PIZZERIA STEAKHOUSE SAN MARCO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Steakhouse San Marco. Meer weten? Ontdek meer

13 feb 2024 om 20:55 Hamburgerkids is niets anders dan ontdooid kant-en-klaar vlees dat op bittere frietjes wordt gegooid... 2x lasagne Die zijn aangebrand en de toevoegingen zijn kant-en-klaar... Ik bestel al een jaar pizza bij jullie en dat was meestal goed...
31 dec 2023 om 7:27 Volgens afspraak netjes gebeld door een hele prettige, vrolijke bezorger. Prima pizza’s!
29 dec 2023 om 13:31 Snelle service en de kwaliteit van het eten was erg goed. Zeer aan te bevelen
25 okt 2023 om 10:38 nvt
31 aug 2023 om 20:46 I've to be honest I'm Italian and my standards on pizza are very high... But this one it's not pizza, it's something similar. The ingredients are good, the dough too but it's not pizza.
17 aug 2023 om 20:46 Super lekkere pizza's
26 jun 2023 om 9:57 Eten werd goed warm bezorgd. Calzone had erg lekkere vulling en was een goede portie.
10 jun 2023 om 14:10 Randen van de pizza's waren keihard, salami moest je zoeken op de pizza, smaak was redelijk ok, maar zoals de pizza's op de foto van het restaurant krijg je ze zeker niet. Het was een 2e kans voor dit restaurant, maar het was gewoon niet goed.
7 jun 2023 om 7:42 Super lekkere pizza’s. Nog heel goed warm en vriendelijke snelle bezorging!
26 apr 2023 om 21:16 Eten was lekker maar wel de saus vergeten
26 apr 2023 om 9:19 Eten was veel, maar lekker. Prima sauzen.
18 mrt 2023 om 7:35 Hele kleine porties, taai en koud